Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάρτιος, 2021

ΡΟΗ NEWSPULL

powered by Surfing Waves

Mόλις το 30% των εκπαιδευτικών έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν(και σχόλιο)

  Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε ή διαβάζετε ειδήσεις ; Μήπως να απορίψετε ότι είναι συστημικό και αποκρύπτει την αλήθεια ή και προωθεί το  ψέμα και να στραφείτε σε blogs ή sites που λειτουργούν αυτόνομα και είναι ανεξάρτητα ; (πχ newspull).. Διαβάστε περισσότερα »

Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει τους αθλητές με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

  Αργύρης Οικονόμου: «Ο Δήμος Ελευσίνας θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου και των άλλων αθλητών με αναπηρία στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο»... Διαβάστε περισσότερα »

Τα θέματα μας στο tromaktiko.gr

  Κάντε κλίκ πάνω στους συνδέσμους για να δείτε τα θέματά μας δημοσιευμένα στο συγκεκριμένο site.. Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτα πράγματα : Όταν ανεβαίνει ο αριθμός των τέστ ανεβαίνει και ο αριθμός των κρουσμάτων(τι λέτε δεν το ξέραμε)ο οποίος όμως τώρα θα έχει....μικρότερη βαρύτητα!!!

  Τι να πεί κανείς.. ότι είμασταν απο τους πρώτους που λέγαμε ότι αριθμός κρουσμάτων χωρίς να γνωστοποιείται ο αριθμός των τεστ που έγιναν είναι ... αέρας κοπανιστός... Διαβάστε περισσότερα »

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ»

  Μεταξὺ πολλῶν ἄλλων λέξεων, ποὺ ἔγιναν «τῆς μόδας» τὴν περίοδο τῆς πανδημίας εἶναι καὶ ἡ λέξη «συνωμοσιολογία», ποὺ σημαίνει τὴν ὑποστήριξη ὑποθέσεων, ὅτι πίσω ἀπὸ μία πολιτικὴ ἢ γεγονὸς κρύβεται μία συνωμοσία... Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Θηβαίων: Συνεργασία με ΕΜΠ για την ανάδειξη της παράκτιας ζώνης

  Την προγραμματική σύμβαση του Δήμου με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος που αφορά στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου... Διαβάστε περισσότερα »

CNN : Δημοσιογράφος ρωτάει σε εστιατόριο πόσοι θα κάνουν το εμβόλιο για covid 19 - Η απάντηση είναι ... κανένας!!

  Δημοσιογράφος του αμερικανικού ενημερωτικού δικτύου CNN τα «είδε όλα», όταν σε ένα εστιατόριο γεμάτο ανθρώπους,  ουδείς σήκωσε το χέρι του  στην ερώτηση  «αν θα έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»... Διαβάστε περισσότερα »

ΘΗΒΑ: ΣΤΟ «RALLY ACROPOLIS 2021» ΛΕΜΕ ΝΑΙ

  “Ουδέν κακόν αμιγές καλού» έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό βρίσκει εφαρμογή κι εδώ. Ο κορονοϊός στη Χιλή της Λατινικής Αμερικής οδήγησε στην εναλλακτική να δοθεί στην Ελλάδα το ΡΑΛΛΥ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου... Διαβάστε περισσότερα »

Ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου για τους Αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

  Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου κληρικός του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ( Ιερά Μητρόπολη Καμερούν ),  Θεολόγος και  Ιατρός, στις τελευταίες του ομιλίες αναφέρεται... Διαβάστε περισσότερα »

Απορίας άξιο γιατί "προτιμήθηκε" ο covid 19 ώς "αόρατος εχθρός" στις δηλώσεις πολιτικών για την επέτειο των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης και όχι ο καρκίνος ;

  Θεωρώ λάθος τον συσχετισμό μιας "υγειονομικής κρίσης" με τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821.Αφού όμως οι πολιτικοί το έκαναν διατυπώνω και εγώ μια απορία.. Διαβάστε περισσότερα »

Από το ”Ελευθερία ή θάνατος΄΄ του 1821 στο ανυπόστατο ψευδοδίλλημα ”σκλαβιά ή θάνατος” του 2021!

  Η αλλαγή του αμυντικού δόγματος: από το ”Ελευθερία ή θάνατος΄΄ του 1821 στο ανυπόστατο ψευδοδίλλημα ”σκλαβιά ή θάνατος” του 2021! Διαβάστε περισσότερα »

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑ

    ο Δήμος Ελευσίνας προχωρά στο άνοιγμα των πάρκων και των παιδικών χαρών για το κοινό, με περιοριστικά μέτρα, ωστόσο, να είναι ακόμη σε ισχύ... Διαβάστε περισσότερα »

Απομνημονεύματα Μακρυγιάννη - Διαβάζει ο Μάνος Κατράκης (Βίντεο)

  Ο Μάνος Κατράκης απαγγέλλει  από τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Ιωάννου Μακρυγιάννη! Από τον σπάνιο δίσκο 33 στρ: "1821 είτε θάνατος είτε ελευθερία" μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο ιστορικής αξίας... Με τη μουσική επένδυση του Νίκου Μαμαγκάκη... Εισαγωγή και σχόλια του Ακαδημαϊκού Ηλία  Βενέζη ... Διαβάστε περισσότερα »

Μέρκελ: Συγγνώμη, ήταν λάθος μου τα μέτρα για το Πάσχα

  Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε την απόφαση για την επιβολή ενός σκληρού lockdown τις ημέρες του Πάσχα ως «λάθος», για το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη... Διαβάστε περισσότερα »

Μόρφου για Μητσοτάκη : “Είναι μέρος της νέας τάξης πραγμάτων”

  Ο Μητροπολίτης Μόρφου έδωσε συνέντευξη στον κυπριακό σταθμό OMEGA και θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 22.30, όπου μιλάει για τον κορωνοϊό ... Διαβάστε περισσότερα »

Δυτική Αττική : 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης με τρισδιάστατες προβολές απο το Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας

  Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης τιμά τη συμπλήρωση των διακοσίων ετών από την έναρξη της   Ελληνικής Επανάστασης του 1821 , ακολουθώντας τους υγειονομικούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Με φόντο εμβληματικά κτίρια του και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες και με τη χρήση της τεχνολογίας, θα αναβιώσουν ηρωικές μορφές και γεγονότα του Αγώνα... Διαβάστε περισσότερα »

Κορωνοιός : Λιγότεροι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

  Σύμφωνα με το MEGA, μετά από το περιστατικό αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη, οι αστυνομικοί αποφεύγουν να κόψουν πολλές κλήσεις για τους παραβάτες του lockdown... Διαβάστε περισσότερα »

Δρ. Δημ. Αντωνίου: Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο...Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό....!

  Ο Γενικός Χειρουργός - Ογκολόγος Δημήτρης Αντωνίου, κάτοχος διδακτορικού στη μοριακή ανοσολογία, καταθέτει τη δική του άποψη για τον τρόπο παρασκευής, τη νομιμότητα των εμβολιασμών, την αποτελεσματικότητα αλλά και την επικινδυνότητα, του εμβολίου.. Διαβάστε περισσότερα »

Στο φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Ναών δεν υπάρχουν " αριθμητικοί περιορισμοί ''

  Η πανδημική νόσος του κορονοϊού ( Covid - 19 ) και τα επιβληθέντα  κυβερνητικά μέτρα, επιβάλλουν περιορισμούς, που αφορούν  στην προσέλευση των Χριστιανών... Διαβάστε περισσότερα »  

Γέρων Γαβριήλ(3.3.2021) : «Η Βουλή μας οδηγεί στην καταστροφή»

   Άγιον όρος -Γέρων Γαβριήλ: «Η Βουλή μας οδηγεί στην καταστροφή» Απομαγνητοφώνησις συνεντεύξεως Γέροντος Γαβριήλ από το Κελλίον Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω (Ιεράς Μονής Κουτλομουσίου) εις τον κ. Σωτήριο Λέτσιο για την Ορθόδοξη Αλήθεια της 3.3.2021 Διαβάστε περισσότερα »

Περιφέρεια Αττικής : 1η διενέργεια ψεκασμών στη Δυτική Αθήνα

  Με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί  και φέτος το πρόγραμμα πραγματοποιώντας εφαρμογές για την αντιμετώπιση της προνυμφοκτονίας. Η εφαρμογή των ψεκασμών αφορά σε περιοχές περιαστικές και περιοχές υπερτοπικής σημασίας της αρμοδιότητας της ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθήνας... Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μεγαλύτερος Αμφισβητίας προς το Εμβόλιο του Κορωνοϊού; Οι Επαγγελματίες Υγείας Πρώτης Γραμμής

  Τι γνωρίζει το υγειονομικό προσωπικό πρώτης γραμμής και το προσωπικό άμεσης βοήθειας σχετικά με τα εμβόλια του COVID-19, το οποίο δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί και οι σύμβουλοι δημόσιας υγείας; Σύμφωνα με ένα γκάλοπ που έγινε τον Δεκέμβριο, το 51% του υγειονομικού προσωπικού και του προσωπικού άμεσης βοήθειας δεν είχαν πειστεί για τα οφέλη του εμβολιασμού, ακόμη και εάν το εμβόλιο ήταν «δωρεάν, διαθέσιμο, εγκεκριμένο από τον FDA και 90% αποτελεσματικό.» Διαβάστε περισσότερα »

Το Facebook βάζει το χέρι στην τσέπη ‒ Συμφωνία σταθμός για τα ΜΜΕ

  Το Facebook βάζει το χέρι στην τσέπη ‒ Συμφωνία σταθμός για τα ΜΜΕ Διαβάστε περισσότερα »

Δήμος Ασπροπύργου : Εις μνήμην του Ταξίαρχου ε.α. Γεώργιου Παπαμελετίου

  ​Ο Δήμος Ασπροπύργου, ένεκεν του μνημόσυνου μνήμης, του ήρωα Ταξίαρχου ε.α. Γεώργιου Παπαμελετίου, αποτίει, μέσω του παρόντος, τον ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα... Διαβάστε περισσότερα »

Επίκροτος : Κάποιες σκέψεις σχετικά με τον "αντιρατσιστικό" νόμο, τη δημιουργία και τον λόγο ύπαρξής του

  Κάποιες σκέψεις σχετικά με τον "αντιρατσιστικό" νόμο, τη δημιουργία και τον λόγο ύπαρξής του... Διαβάστε περισσότερα »

Αναστολή λειτουργίας του Δημοτολογίου Περιστερίου, μέχρι και τη Δευτέρα 22-03-2021

  Ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου Γεώργιος Μπεκιάρης ανακοινώνει ότι λόγω αναγκών υγειονομικής περιφρούρησης πολιτών και υπαλλήλων και προληπτικής απολύμανσης του Τμήματος του Δημοτολογίου, αναστέλλεται... Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή 19 Μαρτίου η Α΄ Στάση των Χαιρετισμών

  Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, η Α΄  Στάση των Χαιρετισμών εις την Υπεραγία Θεοτόκο  και η δεύτερη  χρονιά  ( 2020, 2021 ) που τα  μέτρα κατά της  πανδημικής  νόσου  του κορονοϊού ... Διαβάστε περισσότερα »

Σε θλιβερή κατάσταση οι Έλληνες πολίτες: Κόβουν το ρεύμα σε ανέργους εν μέσω lockdown

  Στα τραγική κατάσταση βρίσκεται η ελληνική οικονομία, με πολλούς Έλληνες πολίτες να έχουν οδηγηθεί στην υποχρεωτική ανεργία εξαιτίας του lockdown στο οποίο βρίσκεται η χώρα εδώ και περίπου έναν χρόνο... Διαβάστε περισσότερα »

Δερμιτζάκης: “Βγάλτε τον κόσμο έξω”

  Δραματική έκκληση απευθύνει στις αρμόδιες αρχές ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, ζητώντας να αρθούν οι περισσότεροι περιορισμοί κατά του κορωνοϊού, με το σκεπτικό ότι επιβαρύνουν αντί να βελτιώνουν την κατάσταση... Διαβάστε περισσότερα »

Ασφαλτοστρώσεις στην Αθήνα στο 50% του οδικού δικτύου

  Βέβαια όσο και να ασφαλτοστρωθεί ή πλυθεί η Αθήνα την παλιά της ομορφιά την έχει χάσει ανεπιστρεπτί.Η μπόχα η δυσωδία το παρεμπόριο,η σωματεμπορία,η βρωμιά απο κάθε λογής άτομα που έχουν μαζευτεί στο κέντρο της πόλης κάνουν τα πράγματα πλέον να μοιάζουν αδιόρθωτα.... Διαβάστε περισσότερα »

Έρχονται προσλήψεις μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ !!

  Μα φυσικά αυτό θα ήταν το επόμενο βήμα.Αφού οι πολιτικοί διαμόρφωσαν τις κατάλληλες συνθήκες και έκαναν την Ελλάδα "ξέφραγκο αμπέλι" βάζοντας μέσα εκατομμύρια μετανάστες με δικαιολογίες ότι "δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα" και άλλες παρόμοιες και αφού τους έκαναν έλληνες πολίτες μέχρι και πρωθυπουργό θα εκλέξουν... Διαβάστε περισσότερα »

ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ

  Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό, όπως δεν φοβάμαι και τους ιούς της γρίπης. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα. Φοβάμαι αυτούς που φοβούνται τον κορωνοϊό, γιατί εξαιτίας του φόβου τους χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους ως οικοδομικό υλικό για το χτίσιμο του καφκικού «Πύργου» στον οποίο επιδιώκεται να μας φυλακίσουν. Και μόνο η ανατριχιαστική μονοφωνία που επιβλήθηκε στα εξαγορασμένα συστημικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης από διεφθαρμένους «δημοσιογράφους» και μαϊντανούς «επιστήμονες» που επιστρατεύτηκαν για τη δολοφονία της επιστήμης ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν την αμφισβήτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου και να τρομοκρατήσουν εκείνους που σιτίζονται στον τηλεοπτικό βόθρο... Διαβάστε περισσότερα »

Ενας χρόνος με ''τηλεκπαίδευση'' - του Ηλία Τραμπάκουλου

  έρασε ένας χρόνος από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης. Ένας χρόνος με τα σχολεία να κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση. Δηλώσεις πρωθυπουργού, αρμόδιων και μη υπουργών, δημάρχων, διευθυντών για διάθεση λάπτοπ και τάμπλετ στους μαθητές... Διαβάστε περισσότερα »

Δυτική Αττική : Επιτέλους θα ξεκινήσει να γίνεται κάτι στο παραλιακό μέτωπο Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας ;

  Θα θέλαμε να επισημάνουμε σε εσάς τους αναγνώστες μας ότι το βλέμμα μας φέτος και περισσότερο απο κάθε άλλη χρονιά είναι στραμμένο ξανά στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας(το θέμα του κορωνοιού συνεχίζεται όμως τα έργα θα έπρεπε και αυτά να συνεχίζονται..).. Διαβάστε περισσότερα »

O τελευταίος τραχανάς του χειμώνα

  Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, τρώμε τον τελευταίο τραχανά του  χειμώνα, καθώς αύριο Καθαρά Δευτέρα, αρχίζει η νηστεία  της Μεγάλης  Τεσσαρακοστής... Διαβάστε περισσότερα »

Περίπου το 70% των υγειονομικών στη Γαλλία αρνήθηκαν τα εμβόλια για covid19! Η κυβέρνηση τους απειλεί με υποχρεωτικό εμβολιασμό!

  Το 36 % των υγειονομικών δέχθηκαν την πρώτη δόση εμβολίου και μόλις το 22 % τη δεύτερη σημείωσε το Υπ. Υγείας της Γαλλίας. Δηλ. το 70% των υγειονομικών μιας υπερδύναμης παγκόσμιας στο χώρο της Υγείας όπως είναι η Γαλλία απέρριψαν παρά τις αφόρητες πιέσεις... Διαβάστε περισσότερα »

Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους σε κάθε μεριά της Ελλάδας κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας

  Ηχηρό μήνυμα στέλνουν το μεσημέρι του Σαββάτου χιλιάδες πολίτες σε κάθε μεριά της χώρας, οι οποίοι διαδηλώνουν κατά του lockdown και της κυβερνητικής βίας με το σύνθημα «ως εδώ»... Διαβάστε περισσότερα »

Μόνο ''ξώφαλτσα'' θα ωφεληθεί η Δυτική Αττική απο την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη η οποία θα γίνει στη Θήβα!

  Μόνο ''ξώφαλτσα'' λόγω της κοντινής της απόστασης με τη Βοιωτία μπορεί να ωφεληθεί η Δυτική Αττική απο την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων χρόνων στην  Ευρώπη , στον τομέα των εγκαταστάσεων κινηματογραφικών.... Διαβάστε περισσότερα »

Barclay’s: «Μη βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας»! - Έρχονται νέα μνημόνια ;

  Στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η ελληνική οικονομία εξαιτίας των πολύμηνων lockdowns αναφέρεται με εκτίμηση της η Barclay's υποστηρίζοντας πως... Διαβάστε περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣMΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό, “με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης” (άρθρο 95 παρ. 2(α) του Ν.4412/2016), για την ανάθεση του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ... Διαβάστε περισσότερα »

Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα Σχολεία - Και όμως,υπάρχει στο ΥΠΕΡΜNΗΜΟΝΙΟ!

  Το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ είναι ένα κείμενο το οποίο  αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ» την 14 η  Αυγούστου 2014 και όπως αναφέρεται τ ο κείμενο ήταν στην αγγλική γλώσσα και μεταφράστηκε στην ελληνική  απο τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.Απο το  κείμενο έχουμε αφαιρέσει τα ονόματα... Διαβάστε περισσότερα »

Πάει και ο Πέπε Λε Πιου…

  Κανείς δεν θα σωθεί από την λαιμητόμο της πολιτικής ορθότητας. Μια αναφορά από το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε αυτήν την εβδομάδα ότι η Warner Bros. Studios πετσόκοψε τον χαρακτήρα  «Pepé Le Pew»  από το «Space Jam» - μια επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ LeBron James... Διαβάστε περισσότερα »

Newspull : Αυτά είναι τα ρεπορτάζ μας στο zougla.gr

  Εδώ θα βρείτε τις αναδημοσιεύσεις των θεμάτων μας στο  zougla.gr  το οποίο έχει υψηλότατη κατάταξη σε παγκόσμια κλίμακα... Διαβάστε περισσότερα »

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"

  Τα θέματα μας και τα ρεπορτάζ μας και στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ... Διαβάστε περισσότερα »

Τα θέματά μας στο PRONEWS

  ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟ SITE PRONEWS.GR Διαβάστε περισσότερα »

Η κατάντια ενός λαού : Διαδηλωτές βεβηλώνουν εικόνα της Παναγίας και αστυνομικοί βλασφημούν τα Θεία...

  Η προσέγγισή μας είναι διαφορετική απο άλλες κομματικές-παραταξιακές.. Μήπως βλέποντας την κατάντια ενός λαού στη συγκεκριμένη περίπτωση διαδηλωτών... Διαβάστε περισσότερα »

Επέκταση της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων σε 4η περιοχή του Δήμου Περιστερίου

  Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου σας γνωστοποιεί ότι συνεχίζεται η καθημερινή ενημέρωση στην 4η περιοχή (Θηβών -Κωνσταντινουπόλεως – Κηφισός, όρια με Ίλιον), όπου θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι... Διαβάστε περισσότερα »

Χιλιάδες λαού στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας - Σε εξέλιξη μεγάλη συγκέντρωση

  Η  Νέα Σμύρνη   πλημμύρισε με κόσμο ο οποίος διαμαρτύρεται για την αστυνομική βία και τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικό... Διαβάστε περισσότερα »

Newspull : Ρεπορτάζ και άρθρα μας δημοσιευμένα και στο "ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

  Κάντε κλίκ πάνω στους συνδέσμους για να δείτε τα θέματά μας δημοσιευμένα στο... Διαβάστε περισσότερα »

Newspull : Τα ρεπορτάζ και τα άρθρα μας στην ηλ.εφημερίδα "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

  Μεταφερθείτε στις δημοσιεύσεις με "κλίκ" ΕΔΩ